Henk Karelse

Bedankt voor uw vertouwen

Beste klant,

Ik hoop dat het goed met je gaat. Dit bericht stuur ik je om te laten weten dat ik mijn huidige functie bij Jon Karelse Intercoiffure zal neerleggen en mijn laatste werkdag 2 april aanstaande zal zijn.

Het vervuld mij met trots dat ik ruim 40 jaar onderdeel heb mogen uitmaken én heb mee mogen bouwen aan Jon Karelse Intercoiffure. Ik kijk dan ook terug op een prachtige tijd en heb er altijd met veel plezier en passie gewerkt.

Ik laat een fijne vertrouwde onderneming vol talent achter. Voor mezelf kijk ik uit naar het onderzoeken van nieuwe uitdagingen en toekomstige bestemmingen. Mijn compagnon Johan Karelse zal mijn taken overnemen, dus je bent in veilige handen!

Het was mooi om je te hebben mogen leren kennen en ik wens je het beste voor de toekomst. Nogmaals dank en wellicht dat onze paden zich nog eens kruisen.

Hartelijke groeten,

Henk Karelse

Bekijk nog meer nieuws

Henk Karelse
Nieuws

Bedank voor uw vertrouwen

Terug naar nieuws Bedankt voor uw vertouwen Beste klant,Ik hoop dat het goed met je...
Lees meer
Nieuws

TAILOR’S: de Styling & Shaving lijn voor échte mannen!

Terug naar nieuws Vorige Volgende TAILOR’S: de Styling & Shaving lijn voor échte mannen! Uniek...
Lees meer