110 Jaar

Jon Karelse Intercoiffure: al ruim 110 jaar een begrip in de regio

Ons feestjaar 2016 begon op 10 oktober 2016: 110 jaar Jon Karelse! Daar hebben we goed op geproost met onze klanten!

We hadden namelijk een eigen “Bar-Biertje” laten bottelen en die kan je nog steeds proeven (zolang de voorraad strekt).

Je kon kans maken op één van de unieke jubileumpakketten met de flesjes “Bar-Bier”. Je kreeg er ’t originele Bar-Bier glas bij cadeau. Hoe? Aan het eind van onderstaande video zie je twee vlaggen. Je kon raden welk woord er in spiegelbeeld staat op de rechtervlag. Onze tip was: pauzeer ’t filmpje dan ff 🙂

Wij ontmoeten jou graag bij ons in de damessalon of de Barbershop!

Wist jij dat Jon Karelse op 10 oktober 1906 begon met één kappersstoel? In 2016 is dit na 110 jaar uitgegroeid tot de Jon Karelse Groep met drie vestigingen: in IJsselstein, Nieuwegein en Veenendaal. Vandaag de dag proosten zelfs de achterachterkleinkinderen op hun betovergrootvader Jon Karelse.

Graag tot ziens bij ons in de damessalon of de Barbershop. Proost!

Met stijlvolle groet,

Het team van Jon Karelse Intercoiffure

Tip: houd deze website in de gaten voor meer acties en nieuws of om online een afspraak te maken natuurlijk.

 

Het 100 jarig jubileum
In 2006 vierde Jon Karelse Intercoiffure zijn 100-jarig bestaan. Toen schreven wij dat in die eeuw “groot” zijn geworden door veel tijd en geld te investeren in het trainen en opleiden van talent. Dat blijven we doen. En in dat jubileumjaar zijn we zelfs gestart met het trainen en opleiden van jonge mensen over de grens. Vanwege ons eeuwfeest hebben we toen namelijk een opleiding voor kappers en schoonheidsspecialisten in Roemenië geadopteerd, Studia College in Targa-Mures.