TAILOR’S: de Styling & Shaving lijn voor échte mannen!

Uniek zijn. Individualiteit. Niet willen aanpassen. Mannelijkheid. En dat allemaal met een onmiskenbare stijl.

Deze sleutelwoorden kwamen naar voren in 2015. Toen kwam een groep vrienden bij elkaar om na te denken over de uitgangspunten voor de ontwikkeling van een nieuwe verzorging- en stylinglijn voor échte mannen.

Echt vakmanschap gecombineerd met passie, innovatie en de hoogste kwaliteit. Dat zijn kenmerken die je elke dag tegenkomt bij de kapsalons die met TAILOR’S Styling en Shaving werken. Het zijn ook waarden die de moderne man van vandaag vertegenwoordigen. Bij de man die het belangrijk vindt dat hij een verzorgd uiterlijk heeft.

Jon Karelse Intercoiffure IJsselstein werkt nu met TAILOR’S. Kom gerust langs om dit mooie product uit te proberen.

Tailormade – net als het handgemaakte pak uit een modeatelier. Zo is TAILOR’S ontwikkeld. Verzorgings- en stylingsproducten die speciaal zijn ontwikkeld voor de unieke behoeften van herenhaar en meer dan dat: ingrediënten en verpakkingen van de hoogste kwaliteit. Product- en merkontwerp die een modern, eigentijds gezicht geven aan de traditionele, eerlijke en ambachtelijke Barber-Shop-Style.

De wereld van de TAILOR’S producten maken op een onnavolgbare manier duidelijk dat als het TAILOR’S is, het iets voor échte mannen moet zijn!

Bekijk nog meer nieuws

Nieuws

TAILOR’S: de Styling & Shaving lijn voor échte mannen!

Terug naar nieuws Vorige Volgende TAILOR’S: de Styling & Shaving lijn voor échte mannen! Uniek...
Lees meer